• 307
    jardel'i galatasaray'a getirdiği külliyen yalandır. getirdiyse bile cebinden çıkan 3 kuruşa karşılık, kulüp kasasından 5 kuruş tırtıklamıştır. yalnızca bu transfer bile kulübü bataklığa sürükleyen en önemli sebeplerden birisidir. uefa kupasının kazanıldığı dönemden çok kısa bir süre sonra birkaç yüz bin dolar yüzünden nice transferler yatmış, dahası yüzüncü yılında en önemli oyuncularından birisi yine cüzi miktarlara kulüpten bedelsiz ayrılmak zorunda kalmıştır. cem uzan elbette galatasaray'ın en önemli mali sebebi değildi, fakat kesinlikle bu konuda bir mihenk taşıdır.

    ayrıca 2000 yılında sahibi olduğu telekomünikasyon firması telsim'i hem galatasaray, hem fenerbahçe'ye birer sezonluğuna sponsor olmuştur.

    3 kasım 2002 seçimlerinde genç parti ile o dönem kullanılan oyların %7.25'ini alabilmiş bir nitelikli dolandırıcıdan bahsediyoruz. epey nitelikli hem de. gerçi bugünlerde de pek değişen bir şey yok, hala nitelikli dolandırıcılar rağbet görüyorlar. bugün seçim yapılsa bu %7.25'ten daha fazlası oy verir günümüz dolandırıcılarına. demek ki değişen bir şey yok.

    cem uzan'a dönersek; mehmet aydın, faruk fatih özer falan getir götürünü yapar anca. kendisini bir tek fadıl akgündüz ile kıyaslarım. ama cem onu da yer bence :(

    star gazetesi ile pringles dağıtmışlığı da vardır.

    düzeltme: tanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın