• 62
    insanlarda genel olarak bir karamsarlık hakim. bu maça bir play-off maçı gibi bakıyorlar. keşke psv'yi eleyince direkt gruplara kalabilseydik. ancak elesek bile iki tur daha oynayacağız ve rakiplerimizden biri monaco gibi psv'den çok daha güçlü bir takım olacak.
    yani demem o ki bu turu geçsek bile şampiyonlar ligi gruplarına katılmamız, şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkmak kadar zor olacak. o yüzden dünyanın sonuymuş gibi davranmayalım.
    bir de psv'nin favori olduğunu düşünüyorum ancak bu demek değil ki onları eleyemeyiz.
    eğer gedson ve bir sol bek transferi yaparsak gayet eleyebileceğimizi düşünüyorum. ama dediğim gibi bu sadece uefa avrupa ligi'ni garantilemek olur. çünkü psv'den sonrası çok daha güçlü rakiplere çıkıyor.
    ve son olarak şunu ekleyeyim; psv maçı var diye panik transferi yapılmasını istemem. transferlerin tamamını bu maça da yetiştirsek elenebiliriz. veya psv'yi eleyip sonraki turda elenebiliriz.
    bu maça kadar acil gerekli olan sol bek ve gedson transferlerini bitirelim -ki biteceğini düşünüyorum- yeterli. panik olmaya gerek yok. sakin bir şekilde adam akıllı bir takım kuralım, sezon içerisinde yine ocak ayını iple çekmeyelim. tüm isteğim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın