resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1363
    burak elmas yönetimi başlığına değil, burak elmas başlığına yazıyorum çünkü seçildikten sonra bu kadar kısa vadede ortaya çıkan durum yönetimi değil burak elmas'ın şahsını bağlar, keza yönetiminde de şuana kadar eleştirilecek bir şey yapan kimse yok ve çokta değerli insanlar var.

    gelelim gerçeklere ; sen adaylığın dönemimde milyonluk televizyon kanallarından 3-5 bin takipçili youtube kanallarına kadar çıkıp transferler hazır, 10 günde tamam, sponsorlar hazır, 2 yıldır çalışıyoruz falan diye atıp tutarsan insanlar da galatasaray başkanı olarak seni ciddiye alır ve sözünün karşılığı bekler.

    transferlerin hazır olmasını geçtim resmi olarak 2 aydır sol beki olmayan takıma bir bek alınmadı daha, beki geçtim takımda mustafa cengiz yönetiminin gitmeden aldığı aytaç dışında orta saha yok, orta sahayı geçtim 15 gündür ptt topçusuna imza dahi attıramadın yahu.

    1 haftadır her gün anlaştığımız haberi çıkıyor bütün medyada ortada topçu yok. burak elmas'dan önce galatasaray markasının bir ağırlığı var, gidip premier ligden topçu almıyorsun, keçiörenden gelecek adam, bu işi bile bu kadar sürüncemede bırakmak bana göre galatasaray taraftarına ve markasına yapılan bir terbiyesizliktir. hee imza attırmanın önünde bürokratik engeller mi var. oyuncuya giydir o zaman formayı, kamuoyuna bunu göster, imza sonraya kalsın. hee ona da gücün yetmiyorsa çekil transferden de taraftar her gün barış alper yılmaz haberi görmesin artık. yani şu transfer için bunları yazmak bile çok absürt ama neyse.

    yalan yok başkan olduğu gün sevindim ama aylar önce kendisinden galatasaray'a başkan olmayacağını da defaat ile yazmıştım. seçildikten sonra da silmedim aynen duruyor ne yazdıysam. tek avantajı rakibinin eşref hamamcıoğlu olmasıydı.

    emre akbaba yeni sözleşme, arda turan yeni sözleşme, verdiği hiçbir vaadi yerine getirme yok, hatta ortada somut bir şey yok, burak elmas'ın şu yaptığını başka bir yönetim yapsa ne olurdu merak ediyorum :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın