• 42999
    söylerken çok basit geliyor ama 47 hakikaten çok, oyuncularımın da söylediği gibi ben inşallah beni geçersiniz dedim, imkansız gibi bi şey söylediler çok zor, kolay bi şey değil.

    rahmetli metin oktay abimiz, adana'ya gidip, yine rahmetli babam, kendisine, oğlum sana emanet dediğinden bu tarafa tam 47 yıl geçmiş. metin abi emaneti getirdi, emanete iyi baktı. allah rahmet eylesin ona da.

    galatasaraylı fatih olduk. arkasından, evlendim, arkasından, çocuklarım oldu, arkasından, torunlarım oldu, arkasından teknik adam olduk, ve bu yılları, allah'a şükür ki, çok istediğim bir yerde geçirdim. yani, galatasaray'da geçirdim. benim için bu çok gurur verici bi olay. bi camiaya bu kadar yıl hizmet etmek, onun bayrağını taşımak, ben oralıyım demek, bunlar herhalde, gururların en büyüğü.

    iyi ki galatasaraylıyım, iyi ki galatasaray'da oynamışım, iyi ki galatasaray'da hocalık yapıyorum. dediğim gibi, 1'dim 2, 2 iken 4, 4 iken 8, 10, 12, ailemizle beraber hem büyüyoruz, hem galatasaray ailesi de büyüyor.

    beni bu zaman zarfında, hatamla, sevabımla, günahımla kabul eden galatasaray camiasına, türk futbol camiasına ama özellikle galatasaraylılara sonsuz teşekkür ederim. o kadar güzel günler geçirdik ki, kötü günleri de güzel günler olarak yad ediyorum, çünkü hayatta her şey hep güzel olmaz. aradaki bazı kötü hatıralar bile, bizim için yaşanması çok zor hadiseler bi defa.

    bunun içerisinde teraziye baktığımızda başarı tarafımızın kefede ağır bastığını görmek de beni ayrıca çok mutlu ediyor. yani ezcümle, her zaman söylediğim gibi, yaşadığım üçgen içerisindeki en önemli açılardan bir tanesi, ailemle beraber galatasaray.

    ben de, oyuncularımın nazik jestine, sizin güzel dileklerinize teşekkür ediyorum. burdan da tüm galatasaraylılara sevgilerimi ve selamlarımı söylüyorum.

    muhakkak hayal edersiniz ama allah galatasaray'la beraber bana öyle şeyler nasip etti ki, bu her insana nasip olacak şey değil. o yüzden, muhakkak ki, hayal etmeden hiçbir şey olmaz, hayal ettim, burada oynayacağım, burada kaptan olacağım, işte en son gelip, bunların hepsini yaptım, burada büyük başarılar elde edeceğim ama, düşündüğümüzün de üstünde bir başarı hanemiz olduğu çok açık.

    onun için, burada gönlüm çok rahat, çok müsterihim. bugün dünyada galatasaray tanınıyorsa, birçok galatasaraylının, tüm galatasaraylıların bunda emeği vardır. bu da beni en çok mutlu eden şeydir, yani dünyanın herhangi bir yerine gittiğinizde, galatasaray denince biliyorlarsa, tanıyorlarsa, zaten, ne yaptığın ortadadır. galatasaray bunu başardı, biz de bu başarının bir parçası olduk. bundan dolayı çok mutluyum. bunu ben tek başına yapmadım tabii, birçok arkadaşım var, birçok galatasaraylı var ki önce söyledim zaten, hepsine de buradan teşekkür ederim.

    ama hayallerin de, benim hayallerimin sınırı yok belki ama, onun bile düşünürken bazen üstünde şeyler oldu burada. çok şükür, bunlarla da ne kadar övünsek az.

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın