• 12
    an itibariyle alpaslan öztürk - taylan antalyalı - kerem aktürkoğlu tarafından oluşturulabilecek üçlü.

    emre kılınç - aytaç kara - arda turan - barış alper yılmaz - ömer bayram - emre akbaba şeklinde de rotasyon sağlanacaktır.

    alparslan öztürk'ten daha üst seviye yerli bir stoper * * * transfer edilmesi/kiralanabilmesi halinde alpaslan yerini bu oyuncuya bırakıp onu yedekleyecektir. luyindama satılırsa da ryan donk ile son bir sezon daha imzalanıp uygun fiyata marcao yedeklenir veya paramız varsa adı şanı bilinmeyen yabancı bir scout stoper alınır.

    taylan'ı direk aytaç kara ile yedekleyeceğiz kupa maçlarında da bartuğ elmaz süre alabilir, o bölgede sıkıntımız yok gibi.

    kerem aktürkoğlu yerine barış alper yılmaz hamlesini yaptık ve transfer süreci çok uzadığından oyuncuya yönelik beklenti arttı fakat ben bu kadar güvenilmek için çok tecrübesiz olduğunu ve halil dervişoğlu ile kerem'i ve mohamed'i yedeklememiz gerektiğini düşünüyorum.

    falcao kalır babel satılırsa mohamed ve halil ile birlikte adem büyük hamlesi yapılabilir. falcao satılır, babel kalırsa 3. bir forvete gerek yok ihtiyaç halinde babeli kullanırız.

    özet: allah bu yabancı sınırlaması kararında emeği geçen kim varsa alayına gün yüzü göstermesin. bu yedikleri haklar burunlarından fitil fitil gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın