resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 4123
    kulüpte son dönemde yaşanan skandallara bir yenisini eklettiren futbolcu.

    önce seçim ertelendi, yeni yönetim geç göreve geldi. ardından bana göre takımda olmaması gereken arda turan'a zamlı sözleşme verildi, yine faydasızların faydasızı emre akbaba 8.5 milyon tl den 2 yıl sözleşme aldı. devamında 2. lig topçusu olan barış alper yılmaz denen arkadaşa kaç gündür imza attırılamadı. son olarak da onyekuru'nun vedası. hepsi skandal, sonuna kadar dibine kadar skandal.

    takımda kanatta oynayabilecek oyunculara bakıyorum: kerem, oğulcan anlaştığımız için barış alper yılmaz, yunus, jesse, emre kılınç, işe yaramaz emre akbaba, veteranlar kulübü üyeleri arda, babel, feghouli. nicelik olarak çok fazla gibi ama nitelik olarak bir şey çıkar mı ona bakalım. jesse yetersiz gibi ve yabancı, yunus'u hoca istemiyor anlaşılan barış alper'i alıyoruz, emre kılınç zaten iç oyuncusu oldu, emre akbaba süper ligde herhangi bir takımda zaten kanat oynayamaz, veteranlar kulübüne hiç girmiyorum, varlıkları zarar. bu hesapla elde kerem, oğulcan ve barış alper yılmaz kalıyor. yani aslında nitelik olarak da yetersiz bir kanat rotasyonumuz varken onyekuru gibi ne vereceği belli genç ve yetenekli rahat para kazanabileceğin oyuncuyu imkanın varken almamak akıl tutulmasıdır demek istiyorum ama akıl tutulması değil, işin özü başka.

    işin özü hoca elini öpen arda, ligin son haftalarında oynayan babel ve fizik olarak hep 5 para etmez seviyede olan büyük galatasaraylı emre akbaba yer açmak için istemiyor onyekuru'yu. tabi bir parti olayı da var özel sebeple aldığı izin sonrası gittiği onyekuru'nun. ne diyelim arkadaş, yine yeniden beter olacağız heralde. az umudum vardı yok başkan yok hoca iyi anlaşacak diye ama o yavaş temposuz pas oynunu görmeye devam edeceğiz gibi. bıktım artık daha ne diyeyim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın