resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3771
    alenen milleti salak yerine koyan milli takım hocası olduğu iddia edilen şahıs.

    ben dövizle maaş almıyorum dedi toplantıda kendileri. o paranın senin eline illa da euro pangonotları olarak geçmesine gerek yok şenorcuğum. aldığın para belli, meslektaşlarının çalışma ücretleri belli, senin haksız kazancın belli. o yüzden çıkıp da kimseyi yeme.

    tuttu, özeleştiri yapıcam diye milli takım futbolcularını basının önüne attı. bu adamları kadroya sen almadın mı hacı? şimdi bu arkadaşa hangi futbolcu güvenir? örneğin; bu saatten sonra ben taylan antalyalı'nın yerinde olsam 'bu arkadaş görevde olduğu sürece milli takıma katılmayacağım' diye açıklama yaparım. şimdi mi aklına geldi bu çocuğun sakatlık bahanesi. baktın ki gereksizler ordusu çocuğu linç etmeye hazır, dedin ki ben de ekleyeyim bir şeyler de ateşi körüklemiş olayım. e bunun adı kötü niyet değil de ne şimdi?

    turnuva boyunca morallerin bozuk olduğu, bir sorun yaşandığı çok belliydi. hiç kimse italya mağlubiyeti fiyakamızı bozdu diye hikaye anlatmasın. o süreçte bir dümenler dönmüş belli ki. şenol bey de tepkileri kendi üzerinden atsın diye yine işi bilinmezliklere bağlamaya kalktı, 'valla nasıl oldu biz de bilmiyoruz' savunmasına geçti. valla biz biliyoruz be güneş. senin her milli maç öncesinde lüzumsuz bir şekilde yabancı sınırı propagandası yapmanın sebebini de, galatasaray'ın futbolcularını kadroya alıp, onları rezil etmeye çalışmanın sebebini de biliyoruz. o yüzden yorma kendini. çıkın iki reklam filminde oynayın da neşeniz yerine gelsin. bak dünya kupası var önümüzde, orada da bi destan yazarsınız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın