• 364
    şirketleşmiş bir yapıya sahip oldukları için bir futbolsever olarak bütçelerine takılmayıp sadece saha içerisine fazlasıyla görsellik katacak olarak gördüğüm takım.
    murat sancak kulübü satın aldığı için borç kendisini bağlar, 2 sene sonra derneğe borcu yıkıp kulübü bırakıp gitmesi gibi bir durum olmayacak. kendi cebinden 50m tl ye yakın kulübüne para harcamış ve kulübünün şu an 0 borcu olduğu için de 14m € luk limitlerini yükselttirmek istiyormuş. bence hakkıdır çünkü bu limit konusu bankalar birliği anlaşması sebebiyle çıktı, borcu olmayan ve şirketleşmiş bir kulübü çok da sıkıştıramazlar. geçen sene kasımpaşa ya bu konuda esneklik sağlamıştı federasyon.
    yeni stadyum, sükseli transferler ve şehrin seyirci yapısını düşününce ister istemez takımı merak ediyorum. 6 aydır futbolcularının maaşını ödememiş ve senede en az 4 hoca değiştiren takımdansa şirketleşmiş ve yatırım yapan bir futbol şehri takımını tercih ederim. konu sürekli siyasete getiriliyor, muhakkak taraftarca haklılık payı da var ama biz dahil siyasete yakın olmayan kulüp mü var ? en azından lige guzel bir deplasman gelecekken ben bu takımı eleştirmek yerine berbat ekonomik durumda olan futbol katili takımlara odaklanacağım.
    ayrıca ilerleyen zamanda sancak şirketin %85'ini de halka arz edecekmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın