• 233
    emeklilik kavramının önemini gözler önüne sermiş olan spiker. bir dönemin efsane maçlarını anlatmış olması son 10 yıldır anlattığı maçları katlettiği gerçeğini değiştirmiyor. oldu, milattan önce işini güzel yapıyordu diye herkes devam etsin, kimse bırakmasın, yenilik olmasın.

    bunun istisnaları var elbette, örneğin martin tyler, adam 40 yıldır hala üstüne koyarak maç anlatıyor, tüm takımlara hakim, yeri gelince yükseliyor yeri gelince coşuyor, isabetli yorumlar yapıyor, bilgiler paylaşıyor. biz de futbolu 10 küsur yıl önce bırakmış futbolcuların adını duyuyoruz avrupa şampiyonası yarı final maçında. sonuçta profesyonel iş, artık profesyonel olamayınca bırakılması gerekir.

    spor spikerliğinde çok anlık olaylara tepki vermek gerektiği için spikerin dili çok hızlı dönmeli, saniyelik pozisyonu hemen çözümleyip söze dökmeli spiker. levent özçelik bunu da yapamıyor, adamın dili dönmüyor, kafası karışıyor.

    nostalji iyi güzel de biraz da işini yapan insanları mı övsek? bu sadece levent özçelik için geçerli değil, ercan taner de artık bitti. eski coşkulu sesi yok, türk takımlarının şl maçlarını bile özet anlatır gibi anlatıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın