• 33
    kim ne derse desin türkiye'nin en iyi 3-4 taraftar grubundan biridir. en basitinden takımlarına ve şehirlerine duydukları sevgiyi kendimde gördüğüm için seviyorum ben bu adamları. onlarla tribünde kapışmak inanılmaz zevkli. kendilerinin neden iyi taraftar olduklarına gelince ;

    · iki yıl önce bursa'da oynanan ama bursaspor'un cezası dolayısıyla seyircisiz oynanan bir ibb maçında, bardaktan su boşalırcasına yağan yağmura inat takımlarını stad dışından desteklemişlerdir. hem de o stadda beleş tepe gibi bir yer de yok !

    · geçen yıl türkiye kupasında karşılaştıkları fenerbahçe ile bursa'da oynadıkları ikinci maçta 3-0 geriye düşmelerine rağmen mükemmel bir performansla maçın son dakikasına kadar bursaspor'a destek verdiler. maçtan sonra konuşulan tek şey zaten onlardı.

    · bu yıl deplasmanda kayserispor maçında da bu son olaya benzer bir şey yaparak 3-0 yenik durumda olmalarına rağmen takımlarına müthiş destek verdiler, ardı ardına bir çok defa üçlü çektiler.

    · 2 hafta önceki fenerbahçe maçında ise 3-0 öndeyken resmen tam inanılmazı başaracakken hakemin de yardımıyla yedikleri son gol'den sonra takımlarını oynadıkları oyundan ötürü alkış yağmuruna tuttular.

    · bugün oynanan 22 şubat fenerbahçe bursaspor maçında da maç 2-0 olduktan birkaç dakika sonra üçlü çekip takımlarına destek verdiler ve bu desteğin karşılığını kat be kat aldılar.

    · son olarak tribün kültüründe çok büyük yeri olan bayrak, pankart, sopalı pankart ve kareografi organizasyonlarını da çok iyi yapmaktadırlar.

    yanlış yaptıkları hareketler yok mu ? elbette var. * ama hangi tribün grubu bu yanlışları yapmıyor ki ? hepsi yapıyor ama doğru ve güzel şeyleri onlar gibi yapan gruplar çok az. tribün emekçileri ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır ama nette göt büyüten klavyeciler burun kıvırabilirler. normaldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın