• 43086
    beşiktaş kulübü, galatasaray’ın bu süreçte uzun süredir gündeminde olan kaan ayhan ve geçen yıl sarı kırmızılı formayı giyen gedson fernandes’e talip oldu.

    beşiktaş’ın galatasaray’ın kadrosunda görmek istediği 2 futbolcuya birden talip olup teklif yapması sonrasında, bunun üzerine galatasaray’da da geçen yıl beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ghezzal’a teklif götürdü. galatasaray, 29 yaşındaki futbolcunun menajeri ile görüşme gerçekleştirdi ve transfer şartları soruldu. leicester ile sözleşmesi 2022’de bitecek olan ghezzal kanadından ise galatasaray’a yanıt gecikmedi. oyuncunun menajeri, galatasaray’dan yıllık 2.7 milyon euro garanti ücret talep etti. kiralama konusunda ingiliz ekibinin sözleşmesini uzatıp kiralama bedeli olarak 2.5 milyon euro’ya ‘tamam’ diyeceği, bonservis bedeli olarak ise 8 milyon euro istediği iletildi.

    galatasaray, rachid ghezzal’in transferi için cezayirli futbolcunun menajeri ile yaptığı görüşme sonrasında düşünmek için süre istedi. yaşanan gelişmelerle beraber, galatasaray kulübü adına kadrosundaki maliyetli yıldızlar nedeniyle bu transfer zor dursa da galatasaray, şartlara göre ghezzal için yeniden devreye girebilir. yetkililer, bu girişimin asıl gerekçesinin ise beşiktaş’ın tavrı, tutumu olduğunu dile getirdi. aslan’ın italya serie a ekibi sassuolo’da forma giyen milli stoper kaan ayhan ve geçen yıl sarı kırmızılıların benfica kulübü’nden yarım sezon için kiralık gedson fernandes’e talip olmasının sarı kırmızılıların ghezzal kararında etkili olduğu belirtildi.

    ali naci küçük
App Store'dan indirin Google Play'den alın