resim
Salih Uçan
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1103
    iyi oyuncu. geçen sezonki oyunuyla kadromuza katılmasını isterdim.

    ama beceriksizlikle elden kaçırma ya da oyuncuyla 5 birim anlaşmışken hadi bunu 4 yapalım gibi sözden dönme durumu yok gibi duruyor. benzer teklifler varken oyuncu şl faktörüyle beşiktaş'a gitmeyi tercih etmiş. onların yöneticilerine söz vermiş. ve en önemlisi, transfer olmuş bitmiş.

    şu andan sonra bence onun parasını buna verseydik, boştan alıp doluya koysaydık diye itiraz etmenin bir anlamı yok. belli ki kendisinin kabul edeceği miktarlarla teklif sunmuşuz zaten. bir anda bu teklifi %100 oranında artırsaydık, astronomik sayılara çıkıp oyuncuyu parayı tercih etmeye zorlasaydık gibi önermeleri şahsen kendi kulübüme yakıştırmam. sadece romantik bir tavır değil, takım kimyası ve oyuncu psikolojisi olarak da doğru görmem. hali hazırda geçen sene de takımımızda olan emre akbaba'yı salih'in yerine alınmış gibi görmenin de bir faydası yok bence.

    yabancı sınırı varken şu anda kendisinden daha ucuza gelecek daha kaliteli oyuncu bulamayabiliriz ama, 2 yıl sonra kendisinden çok daha fazla para edecek oyunculara şimdiden gidebiliriz. bence yönetim olarak da taraftar olarak da buna odaklanmakta fayda var artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın