• 352
    geçtiğimiz günlerde oynanan italya belçika euro 2020 çeyrek final mücadelesinde, belçika adına oyuna sonradan dahil olan nacer chadli yi görünce 'yahu bu adam başakşehir' de oynuyor, ne kadara gelmiş ki bunlara' diye bi bakayım dedim. çok aptalım. tabii ki transfermarkt da herhangi bir ücret bildirimi yok. koca galatasaray'ın hesaplama hatası yüzünden, 300-400 bin euro için transfer yapamadığı dönem hükümet yancısı bu kulüp kimleri kimleri getiriyordu buraya.

    yine ligde, hükümete yakınlığı ile bilinen, sıkı bağlantıları olan kulüplerin, bizim bile maliyetinden çekineceğimiz oyuncuları transfer edebilmesi futbolumuzun kara kutusudur. bir ara fenerbahçe muhabirlerinden biri mesut özil maliyeti 1 milyon euro falan diyordu. biz de burada, burak elmas yönetimi neden transfer ücretlerinin bir kısmını açıklamayacak diye eleştirelim. isveç'te yaşıyoruz ya, o yüzden...

    hükümet yalakası sancak ailesinin direksiyonda olmadığı bir samsunspor lige çıkmış olsaydı, üç büyüklerin çer-çöpüne salça olacaktı. çünkü eti budu ancak o kadar olabilir. ama erdoğan'a ilanı aşk eden ethem sancak'ın kardeşi olunca, belhanda'dan sonra şimdi de mario baloletti için bitti deniyor. unutmadan, balotelli denen adamın menajeri mino raiola. bi üçlük balo alırsa bir üçlük de bu abi alır. ha adana demirspor'a koyar mı, koymaz. bize zaten zamlarla koyuyorlar. yetmez mi..!
App Store'dan indirin Google Play'den alın