resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:56
Uyruk:Portekiz
  • 570
    fenerbahçe açısından yapılabilecek en kötü tercihlerden biri olabilir.

    yabancı diye yola çıktıysan kredisi yüksek birini getirmen lazım. hem sezon öncesi hava yaratır hem de ilk kötü sonuçta ortalık sallanmazdı. perreira ile ilgili ister istemez ön yargılar var bunların bir kısmında taraftar haklı. ilk sorunda veya kötü gidişte eski defterlerde açılacak ve hepsi katlanarak üstüne gelecek.

    bunun medya ayağı da var tabi. kariyerli birini getirseydin medyanın kötü gidişlerde susma eşiği artardı. şimdi 2-3 hafta kötü giderse emre niye gitti falan diye çok daha kolay carlayacaklar.

    perreira iyi bir taktisyen olabilir belki ama giderken takımla iletişiminin hep zayıf olduğu konuşuldu. öyle ne çok seviliyor ne de çok saygı duyulormuş. bunda yabancı olmasının da payı vardır. doğrudan iletişim eksikliği bunu arttırıyordur.

    dediğim gibi iyi bir taktisyen olsa dahi yeni sezonda 21-22'de taraftarlar stada dönecek ve coşkulu futbol isteyecek bunu karşılaması zor. fenerbahçe taraftarı futbola ve özellikle coşkulu futbola fazla aç.

    bunun dışında fenerbahçe'nin mevcut kadrosu kendisine pek uygun değil. pereira benim hatırladığım takım savunmasının iyi yapılmasına çok özen gösteren biriydi. bu konuda elinde iki tane saatli bomba var. mesut ve irfan can. bu ikisi de pereira'nın istediği gibi istikrarlı takım savunması katkısı verecek oyuncular değil. bu ikisi haricinde de bir çok pozisyon istediği gibi değil zaten. bekler, orta sahanın diğer oyuncuları da ona uygun değil. ya çok farklı bir şey ortaya çıkaracak ya da ortalık çok karışacak. her halukarda mesut ve irfan can'dan biri dışarda kalacak bence. ali koç berbat bir başkan olduğunu tamamen günübirlik, reaktif kararlar alan biri olduğunu yine göstermiş oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın