resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:56
Uyruk:Portekiz
  • 557
    çeşitli mecralarda övülen teknik direktör.

    ben galiba futbolu bilmiyorum.

    fenerbahçe'de olduğu 2015 yılındaki fenerbahçe kadrosundan bazı isimler: robin van persie, nani, simon kjaer, bruno alves, diego ribas, raul meireles, fernandao

    dahası da var. mesela alper potuk o zamanlar prime dönemindeydi, mehmet topal ha keza yine aynı şekilde. caner - gökhan oradaydı.

    yahu adam portekizli ve biraz daha slim fit bir aykut kocaman. ötesi yok. cidden yok. robin van persie ve nani'den savunma katkısı bekledi bütün sezon boyunca bu adam ya. siz cidden unutmuşsunuz.

    bu kadroyu herhangi bir kahvehanede maç izlerken "yau kanatlardan oynayın!" diye bağıran bir dayıya versen şampiyon yapar. net yapar. aynı kadro aynı sene galatasaray'da olsa başındaki hoca bile önemli olmadan şampiyon olurdu.

    aynı dönemde elinde top level sadece mario gomez ve ricardo quaresma belki bir de jose sosa ve atiba hutchinson sayılabilecek beşiktaş'a şampiyonluk kaybetti bu adam ya.

    bizi saymıyorum o sezon, biz rezaletin ötesinde bir kadroya ve teknik ekiplere sahiptik. hamza hamzaoğlu - mustafa denizli - jan olde riekerink ile 3 teknik adam değiştirdik. buna rağmen türkiye kupası finalinde bize de kupa kaybetti aynı kadro ile.

    başarısız bir teknik adamdır kendisi. yani iyi ki geldi fener'in başına tekrardan, sezon boyu (en azından gönderilene kadar ki devreyi görebileceğini pek sanmıyorum) bize çok eğlence çıkar bu işten daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın