resim
Slaven Bilić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Fateh
Yaş:55
Uyruk:Hırvatistan
  • 659
    ülkemizdeki yerli ve milli teknik direktörlerden çok daha iyi hocadır(birkaç istisna mevcut tabii ki). beşiktaş'ta ciddi bir büyük maç problemi vardı. hatta tudor ile benzer sorunu biz de yaşamış ve aklımıza hemen bilic'i getirmiştik. bunun yanında bilic, beşiktaş'tan sonra gittiği premier lig'de(özellikle ilk 2 sezon büyük maçlarda) iyi bir performans ortaya koymuştu. daha sonra işler kötü gitti ve kovuldu ama west ham performansını iyi bulmuştum açıkçası.

    şu an bakıldığında ise çaptan düşmüş, yolu çin'e kadar uzanmış bir teknik direktör görüyorum. uzun zamandır rekabetçi ve ciddi bir sınav vermiyor. fenerbahçe'ye transfer olursa bunu kaldırabilir mi emin değilim. fenerbahçe ile her ne kadar şampiyonluk kazanabileceğine inanmasam da uzun seneler sonra eli yüzü biraz olsun düzgün bir futbol izletebilir. tabii bunun için kendisinin de istekli olması lazım. son sezonlarındaki düşüşü kabullendiyse bize yeni eğlenceler çıkar ama potansiyeli olduğu gerçek. aksi bir performans da beni şaşırtmaz.

    ligi tanıdığını ise düşünmüyorum. kendisi gittikten sonra aradan çok sular aktı ve lig çok değişti. o yüzden gelirse sıfırdan başlamış olacak. fenerbahçe'nin durumu düşünülürse risk almaya değer bir hamle. takımları zaten 7 senedir teneke bile alamıyor. hiçbir hoca fenerbahçe'yi çalıştırmaya da yanaşmıyor. bir de slaven bilic ile şanslarını deneyebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın