resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1346
    transferlerin 10 gün içinde yapılacağını söylemek kendisinin seçim vaadidir, kimse zorla bunu söyletmedi. ben galatasaray lisesinden veya kongresinden falan anlamam sadece futbolu seven diğer spor dallarından zerre kadar anlamayan sıradan bir galatasaray taraftarıyım.

    eğer galatasaray başkan adayı seçimden önce transferleri 10 günde yapacağız diyip yapmazsa bu sözünü tutamadığı manasına gelir. çünkü seçimden önce verien bu vaatler, açıklamalar taraftarın ve seçmenin başkan adayları arasında seçim yapması için önemlidir. kendisi de bunu gerçekleştiremezse gayet normal bir biçimde eleştiri alacaktır.

    ben transferlerin bir an evvel bitmesini istiyorum çünkü önümüzde eleme maçları var sezonu erken açıyoruz. sayın başkan da bizzat bunun böyle olması gerektiğini ve böyle olacağını söylemiş ve oy istemiştir. mesela ben de kendisinin seçilmesini istedim çünkü çalışmak istediği hocayı kem küm etmeden açıkça söyledi ve gelir gelmez anlaştı bu netlik değerlidir.

    yani başkan, taraftar gözündeki desteğini fatih terim vaadiyle almıştır, bu vaadini de gerçekleştirmiştir. bundan sonra da verdiği sözleri tutup tutmadığını takip etmek, buna göre desteklemek veya eleştirmek taraftarın bileceği iştir.

    galatasaray sözlükte veya başka platformlarda taraftarın sizin dışında kalan kısmının ne düşündüğü, ne düşüneceği ve ne söyleyeceği de ifade özgürlüğüdür. buna siz veya başkası karar veremez. sizden farklı düşünen insanların galatasaraylılığını sorgulamak da kimsenin hakkı ve haddi değildir.

    ben kendisinin verdiği sözü geç de olsa tutacağına inanıyor ve destek vermeye devam ediyorum. temmuzun ilk haftası bitene kadar sol bek ve merkez orta saha transferleri gelmezse ben de kendisini ve yönetimini eleştiririm. o zamana kadar yönetimi sıkıştırmayı doğru bulmuyorum, çünkü bu diğer takımların ve menajerlerin transferde elini güçlendirir ve galatasarayın zararına olur. ben önce galatasarayın menfaatlerine önem veririm.

    galatasarayımızın 38. başkanıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın