• 39
    şaka gibi hashtag.

    bu 10 gün mevzusuna neden bu kadar takıldınız anlamıyorum. yöneticilerin verdiği her söze sorgusuz sualsiz inanıyormuş gibi buna da inanmanız komedi.

    yeni bir yönetimden hiçbir zaman böyle bir şey beklemem, beklemeyeceğim de. isterse 2 değil 20 yıl hazırlanıp gelsinler farketmez.

    transfer ayrı bir dinamiği olan iştir. istersen 6 ay önceden anlaş yine bir pürüz çıkar. özellikle de bizim gibi parası olmayan kulüpler için.

    en basit örnek onyekuru. istersek 4,5 verebilirdik opsiyon bizdeydi ama almadık. taraftar yine yangın çıkardı. ee noldu? şimdi belki 2-3 milyon euro arasına bitecek. gedson yine aynı. belki 2 milyon euro kiralama bedeli ve 10-15 milyon euro satın alma bedeli ile bitecek.

    arkadaşlar euro/try 10.50. yazıyla on lira elli kuruş. şakası yok bu işlerin.

    biraz sabır. yangın iyidir ama fazlası zarardır.

    burak elmas ve yönetimine güveniyorum. tıpkı mustafa cengiz yönetimi ilk başladığı zamanlar gibi. ama ne zaman saçma sapan işlere kalkışırlar, en ağır eleştiren olurum fakat şimdi değil.

    benim şampiyonlar ligi elemesinden bir beklentim yok. uefa avrupa ligi gruplarına atalım kendimizi yeterli. zaten üç ön elemeyi geçmek mucize gibi bir şey. o yüzden kendinize çok sıkıntı yapmayın böyle şeyleri ve sözlüğü de boşa germeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın