resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1327
    https://www.galatasaray.org/...lmas-a-ziyaret/48908

    "beyler şimdi çalışma zamanı. o yüzden bu ziyaretinizi sonra yaparsanız çok mutlu olurum." demesini beklediğim başkanımız. bu benim salt ve yalın düşüncem.

    valla hiç "abartma" ya da "yok artık" demeyin, masada bekleyen onlarca iş varken eski futbolcularımızı kabul etmek de nedir allasen? hadi geldiler eyvallah, basına yansıtmayın bari de çalıştığınızı düşünelim. bir saatin bile çok önemli olduğu anları yaşıyoruz. avrupa elemesi kapıda ama bir bakıyoruz takımın kaptanlarından biri viski puro yapıyor, yedek santrforun piyasada değil, as santrforunun ayağı bandajlı, oyuncularından biri sosyal medyada linçleniyor ve transfer namına bir şey yok!

    kendisi bir sürü söz verdi seçim öncesi ama bilin bakalım henüz yerine gelen tek sözü hangisi?

    evet bildiniz, "fatih terim."

    twitter'daki birçok hesabın "dünya kadar borç kalmış mustafa cengiz'den, adamlar onu kapatmaya çalışıyor." şeklindeki yazılarını ise manidar bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

    burak elmas tam bir acemi gibi başlamıştır. tutamayacağı sözler verdiğine inanmak istemiyorum açıkçası ama bu konuda da eleştireceğim kendisini. acil olarak antrenmana yeni oyuncuların katılması lazım yoksa fatih terim'e de koz vermiş oluruz olası bir psv mağlubiyeti sonrasında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın