resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2431
    insanların cinsel yönelimlerinin sizden farklı olmasını desteklemek ya da desteklememek zorunda değilsiniz. zaten bu konuda kimse fikrinizi merak etmiyor emin olun. insanlar sizin geylik ne güzel şey di mi yaa :) demenizi değil, anayasa ile güvence altına alınmış eşit vatandaşlık haklarını istiyor pride eylemleri ve görünürlüğüyle. ayrımcılığa uğramamak, şiddet görmemek, yasadışı ilan edilmemek, hatta bir aile kurabilmek... bunlar hepsi eşit vatandaşlara anayasanın verdiği haklar zaten.

    taylan'ın yaptığı sponsor falan bakmadan çok cesurca bir hareket. kendisine destek olarak yapılan paylaşımlarda bile "cinsel yönelimini bilemem ama" falan deniyor, bir fotoğrafla futbol magazin dünyasında kendisine "ha o şöyle böyle olan çocuk değil miydi ya" bakışı geldi bir anda. olsun varsın, ben doğru bildiğimden vazgeçmem diyebilir umarım.

    ayrıca futbola böyle şeyler karıştırıldı :( diyen insanların yaptığı ortalama tezahüratın "sizi oranızdan şöyle böyle yapmadık mı", "bilmemkim şöyle böyle yapar adamı" olması da ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın