• 4
    belçika ligi'nin bilinen gediklisi sayılabilecek kulüplerinden.

    kendileriyle yapılacak pilot kulüp anlaşması beni ziyadesiyle memnun eder. oyuncularımızı gelişmek için kiralık göndereceksek eğer benelüks ülkeleri biçilmiş kaftan diye düşünmekteyim. genç oyuncular hem evrensel dil olan ingilizce'yi öğrenip tek başına modern bir ülkede / şehirde yaşamayı öğrenebilirler hem de sistem anlamında iyi futbol bilgisi ile eğitilirler.

    örneğin bartuğ elmaz kontrat yenilemiyorsa urfa'ya kiralık gitmek istemediğinden olabilir, zamanında mustafa kapı'nın gitmesiyle benzer sebeptir belki. ama burada gerekirse oyuncuyla anlaşıp temelli bonservisiyle pilot kulübe satarsın, satışından % 50 pay, ya da 5 milyon euro'ya da geri alma opsiyonu ve satın alma önceliği maddesi eklersin. oyuncu gelmek isterse alırız gitmek isterse kazanırız. bunlar dünya da uygulanan güzel modeller. bizim de yapabilecek potansiyelimiz vardı. artık bu vizyona sahip yönetimimiz de var. heyecanla bekliyoruz.

    diğer takımların avusturya/almanya/isviçre ülkelerinden ve afrika kıtasından olmasını bekliyorum. bunlara bir adette güney amerika eklenirse şahane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın