resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2418
    galatasaray'ın geçtiğimiz sezon öne çıkan futbolcularından birisi.

    bugün giydiği bir tişört yüzünden bazılarının tepkisini çekmiş, bazılarının da takdirini kazanmıştır. belki bu konu hakkında hiçbir fikri olmadan, bu tişörtü puma ile yaptığı sponsorluk anlaşması gereği giymiş olabilir, veya bilerek giymiş olabilir inanın umurumda değil. çünkü kendisinin görüşü kendisini bağlar, biz insanlar bunun hakkında yorum yapamayız.

    gelelim emre bol ve turgay demir ikilisine. benim asıl derdim bu iki vatandaşla özellikle ex-fetöcü turgay ile. sen hangi hakla taylan için "milli takıma alınmamalı bu" diyebiliyorsun e hadsiz? bu tişört senin umurunda değil bunu sen de biliyorsun. sen taylan galatasaraylı diye, ona olan nefretini bir tişört bahanesiyle kusuyorsun. fenerbahçeli veya beşiktaşlı bir futbolcu olsa "herkes fikrinde özgür kardeşim takmayın bunları" dersin. ciğersiz adam, ciğersiz adamlar emre bol ile birlikte.

    voltaire'a atfedilen meşhur bir söz vardır. fikirlerine katılmasam da bu fikirleri savunman için canımı bile veririm. taylan kardeşimiz belki bununla ilgili bir bilince sahipti veya değildi bilemem. ama galatasaraylı bir futbolcuyu da biz galatasaraylı taraftarlar (pride denen meseleyi savunsak da savunmasak da) ite çakala turgay'a emre'ye yedirmeyiz bu böyle bilinsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın