resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2389
    galatasaray fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür insanların takımıdır. galatasaray, emile zola okuyan, toplum içerisinde tak başına da kalsa ayağa kalkıp j'accuse diyebilen insanların takımıdır.

    bütün fransa ligindeki takımlar formalarında gökkuşağı ile çıktılar maçlara. burak da giydi o formayı, zeki de giydi, yusuf da. onlara dediniz mi milli takıma alınmasınlar diye? ki deseydiniz ben onun da karşısında dururdum. niye korkuyorsunuz abi siz bu gaylerden bu kadar. e lezbiyen pornoları izleyen, 2 kızı aynı anda aynı yatakta becerme hayali kuran da sizlersiniz. nefret ediyorum sizin ikiyüzlü ahlak anlayışınızdan.

    ulan bütün fransa ligi takımlarının destek verdiği bir olaya destek verdi adam sadece. kaldı ki taylan'ın hareketi çok daha anlamlı. çünkü bu ülkede onur yürüyüşü sırasında akp polisi haksız, hukuksuz tutuklamalar, müdahaleler yaptı; şiddet uyguladı, hakaret etti. videolar hala mevcut. sırf bunun için bile o tshirtü giymesi çok büyük bir iştir. helal olsun sana ve seninle gurur duyuyorum ben.

    https://www.sporx.com/...SXGLQ29375SXQ?sira=7

    https://www.footyheadlines.com/...to-wear-rainbow.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın