resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2383
    yanlış ülkede doğru t-shirt giymiş futbolcumuz. empatiyse empati yok tercihse tercih kendisini medeni cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. bu işin böyle gündem olmasını da kınıyorum.

    benim anladığıma göre homoseksüellik genetik bir bozukluktur ve tedavisi diye birşey henüz yoktur. dört tane gay arkadaşım var ve herbirini ayrı ayrı çok seviyorum. çoğu heteroseksüelden daha dürüst, adil ve moda tabiriyle adamlar. yalnız biliyorum ki hiçbiri de "yaşasın biz homoseksüeliz" diye sevinip, şükretmiyor. onlar da böyle olmak istemezlerdi, eminim. bu tatsız gerçeği kabul etme süreçlerini dinlediğinizde fena oluyorsunuz, "ben kabul edemezdim lan" diyorsunuz. nitekim kabul edemeyenler de var. lakin sonuç itibariyle bunlar da insan ve kendilerini gidip ömürlerinin sonuna kadar evlere kapatmıyorlar, hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorlar.

    insan ırkı mükemmel değil. nasıl otistik kardeşlerimiz varsa homoseksüel kardeşlerimiz de var. hatta fenerbahçeli kardeşlerimiz bile var. birbirimize olabildiğince saygı ve hoşgörü gösterererek yaşamaya çalışmalıyız. medeniyet bunu gerektirir diye düşünüyorum.

    ben de bugün biri bana aynı t-shirtü getirse giyer gezerim. ne yani ananıza küfür mü ediyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın