resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 92
    türkiye'de sıfırdan kurulup en hızlı milyar lira ciro barajını aşan şirket olan nef'in patronu. ortaya çıkma fikri kârının tamamını toplumsal işlere/yardımlara harcamak olan bir şirket kurması ayrı, bu amaçla yola çıktığı bir şirketi bu derece büyütebilmesi ayrı bir takdir konusudur. galatasaray ile olan ilişkisi de bu felsefeye uygun şekilde gitmektedir.

    19 haziran 2021 galatasaray seçim genel kurul toplantısı öncesi "kim başkan seçilirse seçilsin basketbol şubesine sponsor olacağım" demişti. tam da 25-26 haziran 2021 fenerbahçe seçim kongresi öncesi eski ve yeni fenerbahçe başkanları arasında atışma devam ederken kendisinin basketbol şubesine sponsorluk vereceğinin ve a.ş. kurulması için faaliyete geçileceğinin açıklanması ayrıca bir güzel oldu.

    27 nisan 2016 galatasaray strasbourg basketbol maçını tribünde üzerinde formasıyla takip ederken ntvspor ekranına yansımışlığı vardır kendisinin. o günlerde pek bilinmiyordu tabi kim olduğu ama galatasaray ile ilişkisi arttıkça o fotoğraf daha sık gündeme gelir oldu. galatasaraylılığı ve bütçe yönetme konusunda referansları ortada. en köklü sorunlarından biri, belki de birincisi, bütçenin yönetilemeyip birilerine peşkeş çekilmesi olan galatasaray basketbol şubesine hem bütçe verip hem bütçeyi yöneteceğinin açıklanması taraftar olarak beni çok heyecanlandırmıştır.

    umarım kendisine gerekli hareket alanı ve yönetici kadro sağlanır da yıllardır suni tenefüslerle ayakta kalan galatasaray basketboluna seviye atlatmak mümkün olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın