resim
DeAndre Roselle Yedlin
Takım:Cincinnati
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.73
Uyruk:ABD
  • 579
    iyi bir transferdi. feghouli ile oynadığımız futbola lazım olan tek şey kendisi gibi canavar hızlara ulaşan bir bekti. zira feghouli'nin arkasına odun koysan, 3-4 yan pas yapıp yine bir şekilde arkasındaki odunun koridorunu boşaltır. ki yedlin'in orta açma ve çizgiye inme kabiliyeti omar ve linnes'e oranla çok daha iyi. fakat şanssızlıktır, feghouli ile nasıl bir ikili olacaklarını göremedik bile.

    hal böyle olunca önünde arda, onyekuru, babel gibi sağ açık performansları zaten vasatı aşamayan, sağ kanadı hiç bir şekilde benimseyememiş tiplerle oynayınca ne meziyetlerini kullanabildik, ne de her hafta önündeki kanadın değişmesinden mütevellit uyum sağlatabildik. dolayısıyla elimizde adama dair sadece abuk subuk kontralara yakalanan bir takımdaki defansif veriler var. kendisinin defansif bir bek olmadığını da baya baya biliyorduk.

    bu noktada söylenecek bir şey kalmıyor. fatih terim'in oynadığı futbol için uygun bir oyuncuydu. fakat fatih terim kendi futbolunu oynayamadı. hatta oynadığımız futbolun aradığı bek oyuncusu, oynamak istediğimiz futbola uymuyor diye gönderdiğimiz nagatomoydu. öyle bir tutarsızlık.

    yeni transferlerle beraber, doğru bir kompozisyonla çok daha etkili olacağına inanıyorum. zaten avrupada azıcık kıpırdansa fransadan talip buluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın