• 7
    2021-22 sezonu şampiyonlar ligi 2. ön eleme turu ilk maçı.

    beni bilen bilir bazen haddimden fazla pozitif düşünür, düşünmesem bile insanların direncini kırmamak adına olumsuz tahminde bulunmam.

    fakat bu maç yüzde 90 oranla eleneceğimiz turun ilk maçı olarak görünüyor. adamlar senelerce bir kadro ve sistem oluşturmuş ve oturtmuşken bizim en iyi ihtimalle 10 gün içerisinde kadromuzu baştan kuracağımız ve bu kadronun maça kadar sadece 2 hafta beraber çalışma imkanı olacakken eleriz demek hiç gerçekçi değil. istanbul'daki maçı da pek iyi anılarımızın olmadığı olimpiyat stadyumunda oynamamız söz konusu. hollanda ekibi full tribüne oynarken biz muhtemelen en fazla %30 kapasiteye oynayacağız.

    fatih terim'in ön elemelerde kariyeri genelinde iyi bir performansı mevcut bunun dışında pozitif olan en ufak bir durum bulunmuyor turu geçmemiz adına.

    2021-22 sezonu benim için bu maçtan sonra başlayacaktır. psv eindhoven'a elenmemiz halinde kesinlikle karaları bağlamayacağım. ligin 8.-9. haftasından sonra gerçek anlamda bir şablon ortaya koyabileceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın