resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19920
    2020-2021 sezonunda fiyat performans olarak en iyi verim aldığımız oyuncu arda olabilir. sahada olduğu zaman sadece abilik değil, oyuna akıl da kattı. ne zaman kendisi oyuna girse daha derli toplu hücum ettik. savunma katkısı olarak da alabileceğimiz verimi aldık diye düşünüyorum. ayrıca 2020-2021 sezonunda oynadığımız bütün büyük maçlarda bizim adımıza takımın en iyi oyuncuları arasında yer almıştır. deplasmanda trabzonspor'ai içerde beşiktaş'a gol atıp, galip gelmemizde de rol oynamıştır.

    arda'yı sevmeyebilirsiniz, karakterini sevmeyebilirsiniz, siyasi konularda yaptığı ve halkı ilgilendiren konularda yaptıklarını yanlış bulabilirsiniz ki ben de bu kısımdayım. ama saha içini konuşacaksanız, sadece abilik olarak göremezsiniz. adam ne zaman kaç dakika oynasa o dakika boyunca takımın neredeyse en verimli oyuncusu oldu.

    ayrıca kendisi bizim alt yapımızdan yetişme bir oyuncu. bunu duygusallık olarak söylemiyorum, uefa'ya isim bildirirken türkiye'den yetişmiş oyuncu kontenjanı var. buraya da +1 ekleyebiliriz.

    takımda en az ücreti alan oyunculardan biri olan, 2020-2021 sezonunda olduğu gibi sahaya odaklandığı zaman zararından çok daha fazla faydası olan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın