• 118
    küçükken çok sevdiğim, fanatik beşiktaşlı bir abim sebebiyle tanıdığım takım. o zamanlar ailede üç takımı da*tutan birileri vardı ve bana kendi takımlarını sevdirmek için uğraşırlardı. aslında ben ait olduğum takımı çoktan anlamıştım ama abimin yanında üzülmesin diye beşiktaşlıyım diyordum. gerçekten çok iyi beşiktaşlıydı yurtdışında yaşamasına rağmen digiturk u yanında götürmüştü maçları kaçırmamak için. 2003 ten beri şampiyonluk bekliyordu özlemle. keşke geçen seneki şampiyonluğu görmesine izin verseydi hayat, son bir kez sevinseydi doyasıya, yaşasaydı çifte kupanın zafer sarhoşluğunu ne çok sevinirdi kim bilir. ama 2007 yılının şubat ayında genç yaşta hayata gözlerini yumdu ne yazık ki..

    annem onun içindeki futbol sevgisinin bana geçtiğine inanıyor. içimde galatasaray aşkı olmasına rağmen onun ölümünden önce pek ilgilenmezdim futbolla bunda babamın da ilgilenmemesinin payı büyük tabiki.

    bu nedenle ikinci takımım gibi beşiktaş, memletimin takımından* daha önce gelir benim için. kimse kızmasın bana ben beşiktaşı çok sevdiğim abimle özdeşleştirdim rakip takımın kaptanın kız arkadaşına, ölmüş insanların ardından küfür ederek en iyi taraftar grubu olduklarını iddia edenlerle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın