• 46
    o gun sahada forma giyen tum oyuncularin su an nerede olduklarini, ne yaptiklarini usenmedim ve bakindim. benfica tarafinda da kaybolup giden, baya dusuk seviyede oynayan (bulgar ligi, slovenya ligi, cin vb) oyuncular var, ama hali hazirda valladolid, valencia, antwerp, nottingham forrest, rio ave formasi giyenler de var. diogo goncalves hali hazirda hala daha benfica kadrosunda rotasyon oyuncusu, bir tane de yildizliga erismis oyunculari var, renato sanches.

    bizim tarafimizda ise acinasi bir tablo var, ki zaten bu durum benim canimi cok sikiyor genel olarak da. hazir olun, bizim adimiza o gun sahada olan, yani uefa'nin bu turnuvasinda sampiyonlar ligi seviyesinde bizi temsil eden takimdan gunumuzde en basarili konumda olan oyuncu celil sagir. gectigimiz sezon adanaspor'a kiralik verdigimiz oyuncu yani. onla esdeger durumda sayilabilecek sefa var bir de, altay'da oynuyormus. gerisi karis karis anadolu, yozgat mi istersin, nevsehir mi, torosgucu mu, 3.lig seviyesinde oynayan bilimum oyuncu. hatta 3 oyuncumuz futbolu da birakmis.

    ben bu olayi anlamiyorum, elbette superstar cikaracagiz, ucacagiz kacacagiz beklentim yok da. ulkenin en buyuk, en koklu kuluplerinden biriyiz, en fazla taraftari olan kulubuyuz, imkan olarak en iyilerdeniz, butun anadolu'da futbol okullarimiz vs var. altyapi icin secmeler yapiliyor, bu cocuklar secilip kulubumuze dahil ediliyor, egitiliyorlar. cogu yine milli takim secmelerinden de geciyorlar, oynuyorlar, yani o yas gruplarinin ulkedeki en iyisi denebilir. e peki ne oluyor abi buradan sonra, bu cocuk 23 yasinda nasil kendini torosgucu'nde buluyor, yani bizi gectim, en azindan super lig seviyesinde, ulan bari ptt 1.lig seviyesinde kalsinlar. madem bu kadar yetersizler, neden bizde bu secmelerden gecmis oynamislar, ben bunu anlayamiyorum. bir suru etken var, hikayelerini bilmiyoruz, kimisi sakatlik yasiyor, kimisinin hayati farkli ilerliyordur eyvallah, benfica'dan da herkes yildiz olmamis tamam ama arkadas 1 tane bile vasat denecek oyuncu nasil cikaramiyoruz, bunun aciklamasini cok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın