resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 29
    yonetim degisiminden sonra yine tam olarak kaynagi belli olmayan soyut tartismalar bas gostermeye basladi. sahsen ulkenin ve takimin en buyuk problemlerinden biri oldugunu dusunuyorum bu tarz ici bos ve niyet okumaya yonelik tartismalarin.

    simdi bu (https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be ) programi izledim, gaza da gelmemeye calisiyorum. ancak galatasaray’a deger veren her arkadastan 1 saatlerini ayirip ekteki videoyu izlemesini istiyorum. aynen fatih terimin uefa sonrasindaki 32. gun yayini gibi, soylentilerden uzak tanismak ve tanimak icin cok iyi bir firsat oldugunu gordum bu yayinin da.

    sanirim hoca kendisine cok yakin ideallere sahip bir ekiple calisma imkani bulacak, saniyorum umulmadik bariyerler ve ici bos tartismalar bizi uzaklastirmazsa cok ciddi bir yapilanmaya dogru ilerleyecegiz. tabii ki toz pembe bir tablo cizip, polyannacilik yapmak degil derdim. ancak uzun zaman sonra taslar yerine guzel denk gelecek sekilde bir degisim yasiyoruz diye dusunuyorum.

    bu zamana kadarki soylentilerin disinda pek tanimadigim isitan bey ile, bu video sayesinde 50 dk’da ne kadar olursa o kadar tanisma firsati yakaladim. kendisi hem guven verdi, hem de boyle konumlara boyle akli basinda insanlarin geldigini bilmekle de iyi hissettirdi.

    zaten yayinda da bahsettigi uzere sorunlar, devenin neresinin dogru olmasi, boyutunda. sadece kluple alakali degil, genel futbol atmosferi ile alakali kangren denilecek derecede problemler mevcut. ancak inaniyorum ki, gerek iceriye takilmayip genel futbol dunyasina gore kendilerini rekabete hazirlamalariyla, gerekse de icerideki duzene en azindan zararlarindan klubu koruyacak kadar hakim olmalariyla basariya namzetler.

    bize de sadece destek olmak dusuyor bundan sonra, umarim yollari acik olsun. umarim bir hayalimizi* hep beraber gerceklestiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın