• 38
    rahatlıkla söyleyebilirim ki emirates için türkiye pazarı çok önemlidir. aslında türkiye pazarı tüm havayolları için sandığımızdan çok önemli bir pazar. istanbul havalimanı pandemi döneminde yolcu sayısı sıralamasında avrupa'da 1. sırada oldu. daha önceleri 3. veya 4. oluyordu yolcu sıralamasında, transfer yolcu sayılarındaysa açık ara önde. buarada başı çeken tabii ki türk havayolları ve çok büyük bir yan pazar yaratıyor kendileri. istanbul ve dubai'nin ayrıca kendi içinde hem havalimanı açısından hem havayolları açısından çok ciddi bir rekabeti söz konusu.

    emirates'in atatürk havalimanı'nda kendi lounge hizmeti vardı. istanbul havalimanı'yla da uzun zamandır görüşüyorlar. istanbul havalimanı'nda kendi loungeunu işletmenin maliyeti, bilenler bilir, bizim forma sponsorluğuyla kıyaslandığında çok yüksek kalır. yani türkiye'ye ayırdıkları ciddi bir bütçeleri var.

    tabii stat isim sponsorluğunu bilemiyorum, o rakam biraz yüksek kalabilir.

    her halükarda burak elmas'ın en kısa süre içinde seçim vaatlerinde en önemli sırada olan bu vaadinin muhatabını açıklaması gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın