• 7
    ne güzel alem ne güzel dünya! alkol, uyuşturucu kötülüklerin anasıdır ancak onu içip kötü bir fiil yapanın suçu yok; direkt içkinin vb. şeylerin mi suçu var? sen zıvanadan çıkacak kadar alkol al, sarhoş olup etrafa saldır ya da pudra şekeri çekip çekip kafayı bul ve ani enerji patlamasıyla olmayacak işler yap, sonra da alkol veyahut pudra şekeri suçlu olsun öyle mi?

    tüm kabahati işle, suçun ortağı ol, sonra da gelip ona buna şucu bucu deyip suçtan kurtul. var mı böyle ahlaksız bir dünya düzeni?

    var. maalesef var. fenerbahçe dibini sıyıra sıyıra şike yapmıştır. kendisini devlet sanan ahlaksız kim varsa yine onların yardımıyla da büyük cezalardan kurtulmuşlardır.

    bugün fetöcü dedikleri büyükbaşların çoğu eski zamanda kendilerini devlet görme hastalığına düşmüşlerdi. şu an itibariyle yine kendini 'devlet' gören pek çok şahıs var. doğru, devlet ne ki? devlet; ben, sen, o'dur. ancak bu demek değildir ki devletin erk mekanizmasına ait tüm hakları bu insanlar kullanabilsinler.

    tuzu kuru nicesi şike meselesinde suçu hep başka yerlere atıverdi. tarih ve hakkaniyet çerçevesinde şükür ki en başarılı olduğumuz 96-00 sezonları arasında futbolcu havuzu olarak yerli nezdinde sağlam bir kimyamız vardı da galatasaray'ı kirletmek isteyenlere karşı hep güçlü done ve kanıtları gösterip, ağzı düşükleri susturabildik.

    peki, siz neden şike yaptığınız halde yapmadık deyip, yıllardır başarısız olmaya mahkum oluyorsunuz ey fenerbahçe ahalisi?

    siz güçlü olursanız, saha anlamında oyuncularınız bir sistem dahilinde iyi futbol oynadıkça türk futbolu gelişecek. ikide bir 'biz şike yapmadık, bize komplo yaptılar, ceza verdiler' diyerek neyi amaçlıyorsunuz?

    amacınızın ciddi anlamda 'fenerbahçe şike yapmadı, tezgah kuruldu camiaya' diyerek, başka şeyleri amaçladığınızı artık ön görmüyor, farkında oluyorum. şike yaptınız veya yapmadınız; susup işinize baksanız ve bu mevzuların üzerini kapatsanız; burası türkiye, her sene daha acayipler görüp unutulabilirsiniz. fakat siz bile isteye mevzuyu kaşıyorsunuz.

    acaba sizin oyununuz, pardon amacınız ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın