• 14544
    10 senedir takip ettiğim ve 9 yıldır yazarlık yaptığım sözlüktür. her yıl başı geldiğinde bir önceki sene 365 gün boyunca giriş yapmış olduğumu görünce çok daha iyi anlıyordum hayatımda ne kadar yer kapladığını, sessiz sakin takip ettim birçok yazarı, kendimce gösterdim taraftarlığımı ve tepkilerimi. entrylerimi hep özenle yazmaya dikkat ettim, silindikçe haksızlığa uğradığımı düşündüğümde bile anlayışla karşıladım ve moderatörler benden iyi bilir dedim. okurluğum yazarlığımın çok çok önüne geçmiş olsa da 9 yılda her biri benim için çok değerli olan 1332 sığdırmışım sözlüğe. bugünse ben sözlüğü bırakma kararı aldım, sebebiyse şu olay;

    https://gss.gs/EMX.jpeg

    belki birkaç sene önce olsa sinirlenir hakkım yendi denir biraz uğraşır rahatlardım falan ama görüyorum ki artık ben haklı falan değilim. ben bu sözlük işini öğrenememişim, sözlüğü forum gibi kullanıp -hoş hayatımda hiçbir forumda tek bir kelime yazmamışımdır- kalitesini düşürenlerden olmuşum. dikkat çekmek istediğim ve galatasaray taraftarıyım diyen herkesin üzerine düşünüp daha fazla tartışması gereken bir konuyu forum tarzıyla gündeme getirmişim, e haliyle yaptığımın forumculuk olduğunu ama bunun forumculuk olduğunu da bilmeyecek ve hala anlamayacak kadar salak olduğum için buralardan gitmekten başka çarem kalmadı. sanırım bundan sonra kavramları, şekilleri, biçimleri daha iyi öğreneceğim, ha yetmedi hala bilmiyorsun sen denirse de şekle biçime çok da takılmadan bilgiye, fikre, içeriğe önem veren, mesela çat diye çöpe atmayan, rencide edilmediğim ortamlarda yer edineceğim. en azından orada ameobi değil de x adlı meşhur yazar olsaydı o entry silinmezdi demeyeceğim yerlerde konuşacağım.

    10 yıl boyunca hemen hemen her günümde keyfimi arttırmaya katkı sağlayan tüm yazarlara teşekkür ederim, elveda galatasaray sözlük!
App Store'dan indirin Google Play'den alın