resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1202
    yine medyanın kenarından kırparak servis ettiği bir haber. haber içeriğini okumadan sadece başlık üzerinden giden arkadaşların gereksiz yere daha başkanlığının ilk gününde burak elmasa yönelttiği eleştiriler çok acımasızca olmuş ne yazık ki.

    bu röportajda şunu eleştiririm, o kadar gazete, o kadar medya kuruluşu varken sabah gibi bir vasat kuruma bu röportaj şansını tanıyıp cümlenin manipüle edilmesine fırsat vermesi ve kendisini yıpratacak bir duruma sokması büyük yanlış. şimdi diyeceksiniz ki eee demiş işte. demiş de, ne demiş güzel kardeşim? hiç açıp okudunuz mu? bakın size kelimesine, noktasına, virgülüne dokunmadan durumu alıntı ile vereyim.

    --- alıntı ---

    türkiye'nin futbola yönelik yatırımlarını nasıl buluyorsunuz?
    devletimiz çok büyük yatırımlar yaptı futbola. o kadar güzel tesisler yapıldı ki... cumhurbaşkanı erdoğan futbola çok önem veriyor ve sorunlarıyla da ilgileniyor. tesis, alt yapı açısından çok önemli yatırımlar yapıldı. anadolu'nun her yerine son derece modern statlar yapıldı. futbolumuz da cumhurbaşkanı erdoğan'ın bu yatırımlarına yakışır şekilde olmalı.

    --- alıntı ---

    işin acı yanı bunun birebir aynısını yıllar önce burak yılmaz üzerinden yapmıştı (bkz: #1568619) medya ve taraftar yine aynı şekilde tuzağa düşmüştü. yapmayın bunu, bir elin sımsıkı yumruk olmasından başka çıkış yok bize. yapmayın.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın