• 1063
    hocam;
    evine, ocağına tekrar hoş geldin. son iki yıldır kızdığım, sinirlendiğim, istifa etmeni istediğim zamanlar oldu ama seni tekrar florya' da görmek tarif edilemez bir duygu.
    yalnız kusura bakma bu mektupta haddimi aşarak sana bikaç tavsiyede ve istekde bulunacağım hocam;
    1- oynanmakta olan euro 2020'de de görüldüğü üzere pas futbolu iflas etmek üzere. artık bu sezonla birlikte şu pas futbolunu bırakıp direkt hücum ve dikine futbol oynamaya çalışalım. bir de sen her turnuvayı bizzat yerinde seyredip, dünya ve avrupa futbolunu yakından takip ederdin. umarım bu turnuvadaki farklı dizilişleri, çizilmiş oyun setlerini ve bizim aklımızın ermiyeceği bir çok küçük detayı yakından takip ediyorsundur. umarım!
    2- dördüncü dönemine kadar gençlerin önünü açan, gençler için bir şans olarak görülüyordun. ama dördüncü döneminde gençlere şans vermeye korkan bir hoca gördük. sen ki 16 yaşındaki emre' yi şampiyonlar liginde ilk 11 çıkarmış hocasın. lütfen bu konuda da özüne dön. emin bayram' a ara ara şans versen en kötü ne olabilir ki? belki etkili bir forvet kendisini pas pas yapabilir. e bizim 20 milyonluk marcao da yeri geldi kupada babacar' a paspas olmadı mı? veya en fazla geri pas atayım derken gol yedirir. e luyindama' nın geçen sene yediği haltlar? mesela etobo'nun aldığı şansları bartuğ alsa; etobo' dan daha kötü nasıl oynayabilirdi ki? veya feghouli yerine yunus akgün sahada şans bulsaydı daha kötü nasıl oynayabilrdi ki? hele hatay deplasmanındaki ozornwafor/gedson ikilemine hiç girmeyeyim hocam. uzun lafın kısası atatürk koskoca ülkeyi gençlere emanet etmişken; sen de fırsat buldukça gençlere forma vermekten korkma lütfen.
    3- levent şahin ve ümit davala' dan boşalan yere 2 yeni yancı değil 2 gerçek yardımcı getir lütfen. senle çalışan futbolcular, sana yakın gazeteci ve muhabirler; genel kanının aksine senin farklı görüşleri ve fikirleri dinleyen, eleştiriye açık biri olduğunu söylerler. lütfen seni eleştirebilen, sana farklı fikirler sunabilen 2 gerçek yardımcı getir yanına. lütfen!
    haddimi aştığım için özür dilerim ama niyetimden şüphen olmasın hocam.
    saygılarımla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın