resim
Salih Uçan
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1068
    kendisinin imzası ile niye sergen yalçın ilişkilendiriliyor anlamlandıramadığım oyuncu. şampiyonlar liginde oynama isteği olabilir ve anlayışla karşılanır ama bir kişi niye sergen yalçın'la çalışmak istediğini anlatabilir mi?

    öncelikle sergen yalçın alanyaspor'u 2018-2019 sezonunda çalıştırdı.

    salih uçan alanyaspor'a 2019-2020 sezonunda geldi.

    yani sergen ile salih beraber çalışmadı. salih'in performansını arttıran kişi sergen yalçın değil.

    2.'si, salih performansının artmasına sebep olan salih'in çağdaş hoca ile çalışması oldu. 2020-2021 sezonunda modern futbol oynamak isteyen 2 takımdan biri de alanyaspor'du. salih de bu oyunun bir parçası olarak pas bağlantısını çok iyi yaptı.

    peki sergen yalçın takımını 2020-2021 sezonunda şampiyon yaparken ne yaptı? hemen hemen aynı profildeki oğuzhan ve adem'den hiç bir katkı alamazken, defansın önünde atiba ve josef'i oynattı. bunlar olmadığı zaman da mensah ya da oğuzhan yerine necip'i tercih etti. yani sergen salih tarzı bir oyuncu ile oynamadı. emre belözoğlu bile son maçlarda bu tarz oyuncuları oynattı fakat sergen hiç denemedi.

    ayrıca sergen neredeyse hiç bir türk oyuncuya değer katamadı aynı sezon içerisinde. gökhan töre ve oğuzhan'dan hiç katkı alamadı neredeyse. aynı şekilde atakan üner'i hiç denemeden kiraya verdi. zorunlu olmadığı hallerde de rıdvan'ı kullanmadı.

    salih beşiktaş'a giderse ki , gitti deniliyor, bunun sebebi sergen değil, beşiktaş'ın şampiyonlar liginde oynaması ya da daha net ve zamanında teklif almış olması olabilir. beşiktaş'a giderse kendi adına hata olacağını umarım fark eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın