• 43019
    "uğurcan'a teşekkür etmek lazım. 3 maç boyunca kurtarış rekoru onda şu anda. bir zamanlar ingiltere'ye 8-0 yeniliyorduk. bizi ondan kurtardı.

    maçın 60. dakikası... bir teknik analiz yapmak istiyorum. ama aynı önceki iki maçta olduğu gibi değerlendirebilecek bir performans yok. bu izlediğimiz 0 (sıfır) bile almaz.

    dolayısıyla durum buyken, şenol güneş’in bir görevi var: neden göreve devam etmesi gerektiğini kamuoyuna anlatmalı, herkesi ikna etmeli. tabii bu mümkün mü bilmiyorum. yoksa bu sıfırın altındaki oyunun doğal sonucu istifadır. bu açık. 3 maçtır orta sahada ceza sahasına kadar hiç zorlanmadan gelen rakiplere karşı hiçbir temel değişiklik yapmamanın sebebi anlatılmalı. italya maçının depresyonu nasıl oldu da 3 günde tamir edilemedi anlatılmalı.

    dünya klası savunmacılara rağmen uğurcan’ın neden şampiyonanın kurtarış rekorunu kırdığını ve gruplar tarihinde neredeyse gol yeme rekoru kırdığımızı da. kimse bizim seviyemiz bu, finale çıkarız filan dediniz abarttınız demesin. çünkü sadece bizde değil uluslararası öngörü ve tahminlerde de ‘plase’ olarak görülüyorduk. bu yaşadığımız baştan sona bir teknik direktör felaketidir. bu durumda da yapılacak şey bellidir. dünya kupası için bu riski alacaksak, şenol hocanın herkesi ikna etmesi şart".

    mehmet demirkol

    (bkz: 20 haziran 2021 isviçre türkiye maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın