resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 322
    zamanında sabri kötü oynarken, insanlar "uğur uğur" diye sayıklarken bir miktar sabri sarıoğlu fetişisti türemişti. eyvallah, linç edilen futbolcuyu koruma amacındalardı. buraya kadar çok güzel.

    ne zamanki sabri iyi oynamaya başladı, ki buraya bir parantez lazım. bence frank rijkaard ve kader keita bu takıma gelmeseydi sabri sarıoğlu futbolunu hayatta bu noktaya çekemezdi. kendilerince haklı çıkan bahsettiğim arkadaşlar bunun gazıyla iyi oynamayan uğur uçar'a saldırıyorlar. o günlerin acısını çıkarıyorlar.

    çocuğun sakatlığından bahsetmeye gerek yok. dizinin parçalandığını herkes biliyor. 1.5 sene futbol oynamamaktan bahsediyoruz.

    en sinirimi bozan nokta ise maalesef bu arkadaşlar, uğur'u destekleyen insanların altyapı gazıyla, fm aşkıyla savunduklarını söylüyorlar ya. bu nasıl bir iş? sadece siz mi futbol izliyorsunuz. bu adam sakatlanmadan önce ligin asist kralıydı. hem de sağ bek olarak. sağdan sıfıra kadar indiğinde kafasını kaldırdığında yapacağı ortanın lönk diye gol olacağını kestiriyorduk o aralar. evet ben de iddia ediyordum o dönem uğur ülkenin en iyi sağ beki olacak diye. çünkü öyle oynuyordu. bunu inkar edenin gözünü nefret bürümüştür.

    sabri'nin kendini bulması 25 yaşında anca oldu. sakatlanmadan önce 20 yaşındayken sabri'nin şu an çok beğenilen performansını (ben de çok beğeniyorum o ayrı) yakalamış ve hatta aşmış bir oyuncudan kolay kolay vazgeçmem ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın