• 70
    sürekli aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar elde etmeye çalışan bir teknik adam* var. özellikle kaan ayhan'ı inatla orta alanda değerlendirme ısrarını çözemiyorum, kendi takımında* bile stoper tandemine koyulmuyor, en iyi ihtimalle 3'lü savunmayla çıkıldığında savunmanın sağına koyulduğu yerde biz adamı ön libero olarak sahaya sürüyoruz.

    defansif ortasaha olarak sahada okay yoksa taylan'ı koyarsın, eğer taylan varken kaan ayhan'ı koyacaksan taylan'ı ne diye turnuvaya çağırıyorsun ? sol bekin umut meraş sakatlandığında, mert müldür'ü oraya devşireceksen rıdvan yılmaz'ı ne diye kadroya çağırıyorsun ?

    bazı futbolcular formsuz olmasına rağmen inatla sahada tutuluyor, örneğin bunun başında ozan tufan geliyor. oyuncu formda olduğunda etkili olabilir fakat formsuzsa sahada tutmanın mantığı nedir ? cengiz sezon boyunca doğru düzgün oynamamış sürekli sahaya atılıyor, tamam cengiz ünder etkili bir isim fakat formsuz, maç eksiği var. yerine sezon boyunca etkili performans sergilemiş halil akbunar var diyeceğim, adam turnuvayı evinden takip ediyor. ciddi çıkış yapan kerem aktürkoğlu kadroda yok...

    yazık oldu, böyle bir jenerasyonla çok çok kötü bir turnuva geçirdik. hayal kırıklığı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın