• 68
    daha önce de belirttim, hiçbir oyun planımız yok. grup aşamalarında da yoktu; buralara şansa geldik. çok bir şey beklemiyorum, medyanın gazına gelip çok abartıya girilmemeli. hep bu minvalde konuşmuştum. en fazla grupları aşıp bir tur daha atlayabilirdik. çünkü; cidden hiçbir oyun planımız yok. uzaktan şut veya duran top dışı gol atma atraksiyonumuz yok. bu şekilde turnuva kazanmayı geçtim gol bile atılmıyor görüldüğü üzere. az buçuk kaliteli ayaklarımız var, onlar bir şey yapacak da gol olacak da ohooo.

    yine de bu kadarını ben bile beklemiyordum. o kaliteli ayakların bu kadar pasif kalabileceğini düşünmemiştim. iyi kötü 3, 4 puan toplar gerekirse en iyi 4 3. den biri olup yine de bir şekilde üst tura çıkarız diyordum. onu yapmayı geçtim gol bile atamadık. kaldı 45 dakika, gene atabileceğimiz muamma.

    kaliteli ayaklardan oluşan fena olmayan bir kadromuz var ama taktiksel ve takım oyunu bazında cidden çok çok kötüyüz. şenol güneş'i severim ama son 45 dakika hariç 3 maçta gol bile atamamış olmak rezalet kimse kusura bakmasın. rakiplerden ikisi de öyle ahım şahım değildi. bu saatten sonra hatırlatmakta beis görmüyorum; istifa da bir hizmettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın