resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1154
    başkan olmasını istiyordum. bana göre hem genç hem tecrübeli oluşu ve fatih hocayla devam edip onunla anlaşabilecek en iyi aday olması sebebiyle başkanlığını olumlu karşılaşdım. kendisini ve ekibini tebrik eder, başarılar diliyorum. entry bu kadar.

    başkan oldu diye sevinç çığlıkları atmadım şahsen. galatasaray, başkan temalı bir kulüp değildir. teknik adama dayalı bir futbol takımıdır. faruk süren ve ünal aysal haricinde adlarını bolca andığımız bir başkanın dönemi hiç olmadı. öyle de devam etmesini istiyorum. bizim başkanlar ezeli rakibimizin başkanları gibi cebinden bolca para vermez, veremez. verdiğini de bir süre sonra geri alır. olması gereken de budur. yiğit şardan'a bile o yüzden içerlemiyorum ama ben para istemedim derse işte o zaman sıkıntı olur. senin kulüpten alacağını istemen en doğal hakkın ama sırf başkan olacağım diye olmuş bir şeyi olmamış gibi gösterirsen işte orda sıkıntı var demektir. her neyse...

    kendisinden tek isteğim saha dışı etkenlerde hoca'yı yalnız bırakmaması. önümüzde önemli bir cl elemesi var, kulübün belki 2 3 senesini gelirleriyle birlikte etkileyecek bir eleme süreci. elemeyi geçip gruplara katılırsak ffp sürecini aşan bir takım olarak çok daha rahat nefes alırız. geçemezsek maddi anlamda sıkıntımız devam eder. son 2 sezon şampiyon olmamışız, son 30 senenin ortalamasına göre artık bu sezon şampiyon olmalıyız. üstelik kimse önemsemese de ziraat türkiye kupası da mevcut. yani anlayacağınız, kupalara doymayan bir camiaya öncelikli olarak kupaları kazandırmakla görevlidir. bunun bilincinde olduğunu sanıyorum. 23 yaşında bu camiaya adım atan birinin bunu bilmemesi imkansız.

    kendisine destek sürecim bu gece son buluyor. yarından itibaren seçimden önce söz verdiği 10 gün içerisinde yapacağı takviyeleri bekliyor olacağım. sene sonu tekrardan günahları ve sevaplarını konuşuruz zaten.

    tekrar hayırlı olsun başkanım ama işin çok zor, söyleyeyim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın