• 313
    başkanlığa yeni aday olduğu zamanlarda bir röportajında muslera'nın yedeği olarak uğurcan alternatifini getirmişti.

    adamın futbol aklı bu seviyelerde, futbol aklının eksik olan kısmını da cenk ergün ile tamamlayacakmış.

    onun dışında muhteşem vaatleri ; gs tv'de plates, eski filmler ve gs radyosu. hee birde 100 milyon euro kaynak yarattığını söyleyen başkan adaylarını hayal satmakla ve popülistlik ile suçlarken, ne olduğuna dair kimsenin en ufak fikrinin olmadığı, 2.5 milyar tl gelir getireceğini iddia ettiği olağanüstü columbus projesi var.*

    he tabi birde her başkan adayı hem galatasaray'ın hem türkiye'nin mali gerçeklerinin farkında olarak başlangıçta kasa kolaylığı sağlayacağını vaat ederken kendisi üstüne basa basa kasa kolaylığı sağlamayacağını söyledi. bahane de bunun çözüm olmadığı. gidenler, sözleşmesi bitenler falan derken net 10'a yakın futbolcu transferinin gerektiği bir transfer döneminde kasa kolaylığı olmadan nasıl bir çözüm üretecekse artık. o da columbus projesi gibi sır sanırım.

    geçmişte galatasaray başkanına yaptığı omuz atma nezaketsizliğini, sürekli liseli-alaylı sürtüşmesini körükleyen beyanlarını, ekibi ve destekçilerinin sosyal medya hesaplarına baktığınızda 10 dakika içinde fark edebileceğiniz küçük olsun bizim olsun zihniyetini açmıyorum bile.

    ffp'nin yeni bittiği şu dönemde başkan olursa arkasında maddi, manevi enkaz bırakacağından o kadar eminim ki yani hakikaten ironi olsun değil ciddi olarak söylüyorum bunu ; galatasaray spor kulübü 3 yıl süreyle faaliyetlerini mi durdursun, eşref hamamcıoğlu başkan mı olsun deseler 3 yıllığına kapatın kulübü derim.

    edit : ilk 9 sandık sonucuna bakıldığında neden taraftara adam akıllı hiçbir proje sunmamasının sebebi belli oldu sanırım. bütün projelerini tek amacı galatasaray'dan nemalanmak olan, aidat ödemeyi dahi zül görüp, galatasaray adasında ve lokalde keyif çatabildiği sürece takım küme düşse de umursamayacak lisenin statükocu olan kısmına sunmuş.

    edit 2 : kötü yanlarını yazdık, iyi yanlarını yazmazsak ayıp olur. seçimi kıl payı kaybettikten sonra çok şık ve birleştirici bir konuşma yaptı. muhteşem hareketti. tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın