resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5334
    dursun denen herif kulübü yerle bir etmiş iken o zaman karşısına dikilip başkan olmuş kişi, 20 ocak 2018 galatasaray seçimli olağanüstü genel kurulunda çıkmış ve elini taşın altına koymuştur.

    son senesi hariç gayet iyi yönetti kulübü. transferler hep sıkıntılıydı ki bunu zaten inkar etmek mümkün değil. tff'ye karşı duruşu ve genel olarak galatasaray'ın hakkını savunamama yönündeki eleştiriler de sonuna kadar haklıdır.

    fakat bu derece yerin dibine sokulmasını doğru bulmuyorum. çok klişe olacak ama şu an beş aday var, nedense kulüp zor zamanlarda iken pek kimse aday olmuyor galatasaray'da. bir şekilde 4 sezona 2 şampiyonluk sığdırıldı, ffp belasından en az hasarla çıkıldı ve burada fatih terim tabii ki büyük bir paysahibi bu da inkar edilmez, güzelce anlaşıyorlardı bir yere kadar.

    işin özü kendisine haksızlık yapılıyor. son birkaç aydaki davranışları yüzünden bu derece yüklenilmesi galatasaray taraftarına yakışmıyor. vefa isteği falan da değil bu, her şeyin bir ölçüsü var.

    müneccim değilim ama muhtemelen birkaç sene sonra buralarda mustafa cengiz'i öven entryler falan göreceğiz.

    ben kendisine minnettarım. keşke sonu böyle olmasaydı ama bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor. hocayla birlikte ayrılması kulübü rahatlatacak.

    yolu açık olsun. allah şifa versin, umarım bir an önce şifa bulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın