resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2107
    https://twitter.com/.../1405279028903256067

    şu tarz haberler mısır tarafının oyunundan başka bir şey olarak gelmiyor bana. başlamışlar katakulliye çünkü mustafa'nın gösterdiği performansı onlar da beklemiyorlardı. bu performansa o opsiyon da düşük. yok sözleşme geçersizmiş de galatasaray "bedelsiz" alabiliyormuş da bilmem ne. ne zaman alabiliyorsun peki "ocak 2022" de. yani? yani mustafa muhammed'in opsiyonun hemen bittiği zaman. sözleşmeyi yapan abdürrahim albayrak aralık sonuna kadar parayı verip alabileceğimizi söyledi. almazsak opsiyon kalkıyor ve mustafa mısır kulübünün oluyor tapusuyla.

    akılları sıra "zaten oyuncuyu bedava alacaksınız opsiyonu kullanmayın" diyorlar. sonra da "aaaaaaaaaaa tüh yaaa sözleşme içtiğimiz nargilenin altındaymış, neyse artık opsiyon mopsiyon yok :) " diyecekler. bu kadar basit. 3-5 kuruş fazla almak için yapmayacakları dalavere söylemeyecekleri yalan girmeyecekleri şaklabanlık yok.

    bu oltalara düşmeden zamanından önce parası ödenip alınmalı ve car car car öten mısırlılarla bağımız kopmalı. hediye olarak da mustafa'nın sözleşmesini, üzerinde bindiği deve fotoğrafıyla süsleyerek zamalek denen kulübe göndermeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın