resim
Emre Taşdemir
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 831
    18/19 devre arası geldiğinde (sürat, dayanıklılık, güç-denge) paket halinde çok kötü durumdaydı. hatta ilk geldiğinde fatih hoca ankaragücü maçında 20 dk oynatmıştı. staddaydım o maç. izlediğimde rotasyon oyuncusu olması için bile 3-4 ay sabır edilmesi gerekir diye düşünmüştüm. o dönem şakasız 1. ligde bile 20-30 dk kaldıramazdı.

    18/19 ikinci yarısı ve 19/20 ilk yarısı çok ciddi sakatlık yaşamadan geçirdi. 19/20 ikinci yarısı kayserispor'a kiralandı. bizde geçirdiği iki yarım sezonda en azından kümede kalmaya çabalayan kayserispor'da zaman zaman süre alacak seviyeye geldi. ama orası için bile değişmez sol bek değildi.

    20/21 sezonu başı yeniden takıma döndü. 19/20 ve 20/21 sezon başı kampına full katılması ve 19/20 kasyeri'de maç temposu yakalaması bence çok şey katmıştı. 1.5 senenin ardından ilk defa tempolu özgüveni yüksek 3-4 maç izletti derken sakatlıklarla koca sezonu kapattı. özellikle baktım son sezon* yaşadığı sakatlıklara. sol kasık adalesi ve sağ üst arka adale. 1.5 sezonda belli bir seviyeye getirdiği kondisyonunu zorlamaya bağlı sakatlıklarla çöpe atmış oldu.

    bu sprint oyuncuları için kondisyon ve sürat arttıkça özgüvende artıyor ve limitleri hep zorlamak istiyorlar. sonra adele ve kasık sakatlıkları. işte o noktada tecrübe devreye giriyor. limitlerini bilmek ve zaman zaman frene basmak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın