resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1444
    italya'nın en iyi 10 numarası. sırf galatasaraylı diye galatasaray'ın gündemindeymiş gibi yorum yapılması güldüren oyuncu. istesek de alamayız zaten belhanda ile kıyaslanmasını falan anlayamadım. sanki istesek yarın formayı giyecekmiş gibi :)
    kapasitesi ve kalibresi en aşağı arsenal, tottenham, juventus gibi takımlardır. genel olarak galatasaray taraftarını şımarıklık sardı. sanki hakan elinde kalem imza için bizden haber bekliyormuş gibi tripler var. alamayız zaten arkadaşım, sneijder transferinden çok daha zor bir transfer. alakası bile yok sneijder transferiyle hatta. nedenini merak edenler o zamanki kulübün maddi durumuna bakabilir, euro kuru ne durumdaymış bakabilir. o zaman 4.5m maaş vermek şu an 2m maaş vermek ile eşdeğer neredeyse. ve o günkü galatasaray'ın cazipliği de şu anda yok. cl'ye katılacak mıyız o bile muamma.

    boşta olması da hiç bir anlam ifade etmiyor. 3-4m den aşağı imza parası vermeden türkiye'ye adım atmaz bu adam.
    son olarak; kendisi düz, kötü futbolcu falan değildir. hakan'ın topçuluğunu sorgulamak yerine, dünyanın en formda orta sahalarından birini nasıl mundar ettik onu sorgulamak daha doğru olur. tıpkı arkadaşları cengiz, çağlar gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın