resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3564
    milli takımın uluslar ligi'nden küme düşmesi, euro 2020'de sıfır çekmesi gibi müthiş başarılar elde etmesi için senelik 3.2 milyon avro ( türk parası ile 35 milyona yakın) maaş alan hocası.

    valla ülkemizdeki en az 50 milyon kişi aylık 10 bin tl'ye bu işi çok iyi yapar. neden bu zımba kafalı, kendini antrenör sanan tipe o kada para veriyorlar ki? herif, sırf galatasaray'da oynuyorlar diye, fatih terim'in elinde parladılar diye taylan ve kerem'e 1 dakika süre vermiyor. ya ötesi berisi yok bu işin: eğer çok daha iyi altarnatiflerin yoksa bu ülkenin en iyi takımının orta sahasında banko oynayan adamını milli takımda oynatmak zorundasın be adam. neyin hesabında kitabındasın, yine o inanılmaz müthiş futbol aklınla ne denklemler kurdun da taylan yerine dümdüz okay'ı, ozan'ı oynatıyorsun? kerem aktürkoğlu son 2 ayda zirve performans göstermişken, irfan can kahveci tarzında adamın yokken neden tercih etmiryosun? cengiz, bu sezon kaç maç oynamış ne vermiş de italya ve galler maçlarında kurtarıcı oluyor? mağlup olunan maçta defans oyuncusu değiştirmek neyin nesi amk?

    senin gibilerin antrenör sayılıp milyonları götürdüğü ülkede evine ekmek götüremeyen milyonların ne günahı var!! şimdi çıkıp yine 1000 laf edip hiçbir şey anlatamadan vezir olacaksın ya.. insan ona sinir oluyor. patlat hocam yabancı sınırı ile ilgili bir şeyler ne olacak!! bu kadar yabancı olduğu için 2 maçta 1 pozisyona bile giremedik zaten.

    (bkz: 16 haziran 2021 türkiye galler maçı)
    (bkz: 11 haziran 2021 türkiye italya maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın