• 117
    ajax'ın ardından hollanda'nın en büyük kulübü.

    şampiyonlar ligi ön elemesinde rakibimiz oldular. maalesef celtic ve prag'a göre hem daha iyi takımlar hem de bu tip turlara alışkınlar. yılların psv'si işte.. diyecek fazla bir şey yok ama eleyemeyiz demek için çok erken.

    takımın idari ve antrenör eksikleri nedeniyle çoğu kişi karamsar ve buna saygı duymak gerek. ama son zamanlarda sözlükte türeyen bir kesim var ki fırsat buldukça galatasaray ile dalga geçiyorlar. aslinda fırsat buldukça da değil; her fırsatta. futbolcu ismi geçer galatasaray'a niye gelsin, maç olur pozisyona dahi giremeyiz.. avrupa'da son golü metin oktay atmış diyecekler var nerdeyse. maç bitince mizah yapmak normal de daha oynanmamış maç hakkında kırıkkalespor kadar değer verilmiyorsa ben öyle taraftarlığı beğenmem arkadaş. bu objektiflik felan da değil.. yani galatasaray taraftarının galatasaray ile dalga geçmesi mümkün değil ama hadi oldu diyelim anca ve anca maç sonrası olur bu.

    kulübün ve de takımın 1 ay içerisinde iyi bir ivme yakalayıp turu geçemeyeceğini kim iddia edebilir? geçmişe takılmayalım diyoruz doğru ancak kötü anlamda niye takılıyoruz? iyi günler geride kaldığı gibi kötü günler de kalabilir.. galatasaray'dan bahsediyoruz burada ve bu kulüp küçümsenecek bir kulüp değildir.. hele hele 1 ay sonra için şimdiden ahkâm kesilmesi hiç mümkün değildir. belki iyi günler göreceğiz, iyi bir plan oturacak ve turu geçeceğiz. imkansız diyen varsa önce kendine iyilik yapıp bir doktora görünsün sonra da takımıyla dalga geçmeyi bıraksın ve nasıl taraftar olunur onu öğrensin bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın