• 22
    galatasaray geçen sene ve bu sene ilerlemiş bir futbol oynuyor. geçen sene en kötü dönemeçte son 25 yılın falan en iyi iskoç takımını bulduk, onlara da çok formsuz halimizle elendik.

    psv'den çekinmek zorundayız, takım kalitesi o kadar iyi olmasa da gakpo, malen gibi genç ve deli yetenekli kanatlara karşı çok zorlanırız.

    sparta prag kağıt üzerinde çok özel bir takım değil (18 yaşındaki gol makinesi adam hlozek hariç, ama onun da west ham'e gitme ihtimali var), fakat bu tarz organize takımlar her zaman bizi bozar. ondrej celustka falan oynatıyorlar ama bu gibi organize doğu avrupa takımları bizi hep kilitler.

    benim gözüm celtic'te. çok beklenmedik bir hoca değişikliği yaptılar, takımları darmadağın ve yeni getirdikleri hoca ileri defans hattıyla falan oynamayı seviyor. takımı çözene kadar bize kolayca geçme şansı verebilir. bunun dışında bu eşleşmeyi almamız ve kazanmamız haliyle uefa gruplara kadar celtic'in ülke puanına sahip olup üçüncü eleme turunda seribaşı, avrupa kupası gruplarında da 1. torbadan girme ihtimalimiz var.

    bu turu geçersek avrupa kupası gruplarını garantiliyoruz. finansal olarak zurnanın zırt dediği yer bu. dördüncü eleme turuna çıkmak çok bir şey değiştirmiyor, her şekilde shakhtar, monaco, benfica vs.'li takımlar grubu ile karşılaşmamız gerekecek. şampiyonlar ligi grupları şu anki formatta gerçekçi bir hayal değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın